top of page

Portfolio Product fotografie

Glas in Lood foto’s

Pauline had een origineel idee om foto’s op glas te maken en deze in een glas-in-lood versie te verwerken. Het ging om een startup, waardoor het nodige moest nog worden opgezet, waaronder de product- en portretfotografie voor haar website. Naast de productfoto’s heb ik ook een header-compilatiefoto voor haar gemaakt en de website en haar Facebook-pagina te openen.

Voor mij was dit ook een uitdaging om te fotograferen. Hoe laat je het glas transparant zijn, zonder dat het gaat glimmen én de foto’s (inclusief het loodwerk) toch contrastrijk genoeg zijn? Het resultaat is te vinden op haar website.

Website: https://glasinlood-fotokunst-pauline.nl/

Voetbalshirts

Martijn vroeg mij of ik zijn voetbalshirts kon fotograferen. 
Het gaat om een webshop waar hij unieke collectors-items aanbiedt van met name voetbalshirts, maar ook van broekjes, sokken en trainingspakken.
Het moest mooi, maar het liefst óók zo’n laagst mogelijke stuksprijs hebben. Het zoeken naar de mooiste, beste en tevens ook de goedkoopste balans was begonnen.

Omdat elk item apart gefotografeerd werd, kostte dat in het begin best veel tijd. Maar door een uitstekende onderlinge afstemming en de zogenoemde ‘lerende curve’ van mijn kant kon de fotografie-tijd per item uiteindelijk gehalveerd worden.  Nagenoeg al mijn werk is op zijn website terug te vinden.

 

Website: https://www.specialfootballshirts.com/
 

 

Houten panelen   

Voor de Haarlemse Houthandel & Bonkenburg Hout en Vloer heb ik diverse houten panelen gefotografeerd die worden gebruikt voor folder- en informatie materialen. 
Het gaat daarbij om de uitwerking op het hout (denk aan parketvloeren) van diverse soorten lakken.
Voor Hout en Vloer heb ik de website ontworpen en de portretfoto's gemaakt

Stoffen en Ontwerpen  

Stanley belde mij op met de vraag of ik zijn ontwerpen, geprint op (linnen) kon fotograferen. Hij wil met deze ontwerpen bekijken of deze geschikt gemaakt kunnen worden t.b.v. kleding en/of interieur. 
Stof kreukt snel, waardoor het licht én de kleuren op de print beïnvloed kunnen worden. Na wat overleg bood een strijkbout uitkomst. Omdat het nodige nog in ontwikkeling is, is er (nog) geen website waar mijn werk terug op te vinden is. Maar Stanley was tevreden en dat is alles wat telt!

bottom of page