Beoordeling Joke Steevert - Onderwijsmanager Hogeschool Fysio Leiden

January 22, 2015

Fantastisch zo'n beoordeling !! Joke.. bedankt ! ;-)

 

In het najaar van 2014 kreeg Menno Bonkenburg de opdracht om het docententeam van Opleiding Fysiotherapie Hogeschool Leiden te fotograferen in kleine groepsportretten. Het was een open opdracht maar ik wilde graag de vitaliteit van ons team in de foto’s herkennen.

De foto’s zijn bedoeld voor de gang van de opleiding met als doel dat de nieuwe studenten hun docenten met naam en toenaam leren kennen. Dat is Menno meer dan uitstekend gelukt: hij doet iets met mensen en dat zie je in al zijn portreten terug. Hij haalt het mooiste uit de mens naar boven en legt dat op originele wijze vast op de “gevoelige plaat”.

De vitaliteit spat er van af en dat was precies de bedoeling. Dank, Menno, voor je prachtige foto’s!

 

Joke Steevert, Onderwijsmanager Opleiding Fysiotherapie Hogeschool Leiden

 

Met vriendelijke groet,

Joke Steevert

Onderwijsmanager Opleiding Fysiotherapie

 

Hogeschool Leiden

Cluster Zorg

Please reload

Featured Posts

Megaproject: 23 klassefoto's 'nieuwe stijl'

September 27, 2017

1/10
Please reload

Recent Posts

February 19, 2018

March 22, 2017

Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

Menno Bonkenburg                   06 -19 24 19 19  

hij doet iets met mensen en dat zie je in al zijn portretten terug. Hij haalt het mooiste uit de mens naar boven en legt dat op originele wijze op de  “gevoelige plaat” vast . Dank, Menno, voor je prachtige foto’s!  Joke Steevert, Onderwijsmanager Opleiding Fysiotherapie Hogeschool Leiden

 

Uit personeelsblad KSB Nederland BV  :
… ter plekke werd het creatieve brein geopend en kwamen de mooiste ideeën in hem op.
Wat een wervelwind. Voor degene die denkt dat fotograferen een statisch en rustig beroep is (dat dacht ik namelijk), kan ik vertellen dat dat bij Menno absoluut niet op zijn plaats is! Hij was vol vuur, enthousiasme, creatief en energiek  Iris Moens - KSB Nederland BV

 

Menno, ik wil nog even zeggen dat ik ontzettend blij ben met jouw foto's van mij! Was zo leuk en fijn met jou te werken, temeer omdat ik snel op mijn gemak was bij jou en jij wist te raken wat ik voor ogen had. Ik raad je van harte aan bij een ieder die op zoek is naar professionele fotograaf met een mensenhart! Liefs, Lucie Kessens

Hoi Menno. Ik wil je nogmaals bedanken voor een super stel dagen. Ik hoor alleen maar positieve dingen in de wandelgangen… dat men het zo leuk vond om bij jou op de foto te gaan (ook mensen die er normaliter niets mee hebben). Echt heel fijn!! Reina Kappert - O&S, Hogeschool Leiden

  • facebook_logo.png
  • Canon Camera Avatar.jpg

fotostudio

Portret

19

Alle door mij gemaakte beelden kunnen gebruikt worden op deze website en/of andere media, tenzij de geportretteerde(n) aangegeven hebben dat niet te willen.

© 2023 by Z-Photography. Proudly created with Wix.com