top of page

Gazin'Portret-Project loopt storm!

Komend weekeinde staat voor mij in het teken van mijn lopend Gazin'Portret-Project. Tot mijn bijzonder grote vreugde is er heel veel interesse! Mensen reageren heel enthousiast en willen graag meedoen. Ervaren of ook zij er 'emotieloos' uit kunnen zien. Of ze dat zal lukken. Hoe dát er dan mogelijk uitziet. Waar dat op lijkt. de één lijkt de ander ook aan te steken. t Record staat nu op een deelnemer die vanuit Arnhem naar mijn studio in Spaarndam gaat komen. Wow. Word ik echt stil van! Komend weekeinde zit helemaal vol. Ik ga op de zaterdag, zondag én maandag een hoop bijzondere mensen ontmoeten en nieuwe ervaringen opdoen. Hoe mooi is dat!! Kijk er nu al naar uit! Als jij interesse hebt, neem dan eerst even een kijkje op mijn Gazin' pagina op de website. Daar vind je veel (achtergrond)info. Kijk op : https://www.portret19.com/gazin-project Iedereen is van harte welkom!! Tot ziens?? Groetjes, MennoComments


bottom of page