top of page

Beoordeling Joke Steevert - Onderwijsmanager Hogeschool Fysio Leiden

Fantastisch zo'n beoordeling !! Joke.. bedankt ! ;-)

In het najaar van 2014 kreeg Menno Bonkenburg de opdracht om het docententeam van Opleiding Fysiotherapie Hogeschool Leiden te fotograferen in kleine groepsportretten. Het was een open opdracht maar ik wilde graag de vitaliteit van ons team in de foto’s herkennen. De foto’s zijn bedoeld voor de gang van de opleiding met als doel dat de nieuwe studenten hun docenten met naam en toenaam leren kennen. Dat is Menno meer dan uitstekend gelukt: hij doet iets met mensen en dat zie je in al zijn portreten terug. Hij haalt het mooiste uit de mens naar boven en legt dat op originele wijze vast op de “gevoelige plaat”. De vitaliteit spat er van af en dat was precies de bedoeling. Dank, Menno, voor je prachtige foto’s!

Joke Steevert, Onderwijsmanager Opleiding Fysiotherapie Hogeschool Leiden

Met vriendelijke groet,

Joke Steevert

Onderwijsmanager Opleiding Fysiotherapie

Hogeschool Leiden

Cluster Zorg


bottom of page