top of page

Performance Architecten website-portretten


Of ik ook bedrijfs-portretten op locatie kon maken en of ik dat wel vaker gedaan had... tuurlijk! Ik kwam als beste uit hun (voor)selectie : snel en goed bereikbaar, veel ervaring, informatieve en duidelijke website en uiteraard: mooie & ontspannen beelden..

Juist dat laatste wil dit bedrijf met hun nieuwe website uitstralen: de mens áchter de opdracht. De portretten moesten daarom de combi hebben van een zakelijke- maar zeker ook informele, meer ontspannen uitstraling. Ook de groepsfoto moest dat in zich hebben. We hebben vreselijke lol gehad om deze te maken. Binnen een week was de serie af.

Men is tevreden en ik ben benieuwd naar hun nieuwe website!

Performance Architecten : bedankt voor het vertrouwen én de fantastische samenwerking!


bottom of page