'Fine-Art' Portret

Hier is Lotte. Zij was mijn geweldige hulp tijdens de 'tussendoor fine-art-portret-shoot' omdat ze met een reflectiescherm de meest harde schaduwen heeft verzacht. Wat vond ze dat leuk om te doen! Ik betrek anderen gráág bij wat ik (waarom) aan het doen ben.. en zoiets als dit levert heel veel enthousiasme op. Daarom heb ik speciaal voor haar een rond beeld uitgewerkt, zodat men kan zien hoe de uitstraling daarvan is.

Ik heb deze portretten met extra veel aandacht nabewerkt en er mijn 'virtuele visagist(e)' op los gelaten...

Dit was trouwens even tussendoor op wens van de ouders die graag een ánder portret wilde hebben met een zwarte achtergrond. Gelukkig hadden we er de tijd voor. Dit is wel wat ik het liefst doe.. 'n bijzonder contact met het model combineren met het spelen met licht...

Kippenvel!!


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

Menno Bonkenburg                   06 -19 24 19 19  

hij doet iets met mensen en dat zie je in al zijn portretten terug. Hij haalt het mooiste uit de mens naar boven en legt dat op originele wijze op de  “gevoelige plaat” vast . Dank, Menno, voor je prachtige foto’s!  Joke Steevert, Onderwijsmanager Opleiding Fysiotherapie Hogeschool Leiden

 

Uit personeelsblad KSB Nederland BV  :
… ter plekke werd het creatieve brein geopend en kwamen de mooiste ideeën in hem op.
Wat een wervelwind. Voor degene die denkt dat fotograferen een statisch en rustig beroep is (dat dacht ik namelijk), kan ik vertellen dat dat bij Menno absoluut niet op zijn plaats is! Hij was vol vuur, enthousiasme, creatief en energiek  Iris Moens - KSB Nederland BV

 

Menno, ik wil nog even zeggen dat ik ontzettend blij ben met jouw foto's van mij! Was zo leuk en fijn met jou te werken, temeer omdat ik snel op mijn gemak was bij jou en jij wist te raken wat ik voor ogen had. Ik raad je van harte aan bij een ieder die op zoek is naar professionele fotograaf met een mensenhart! Liefs, Lucie Kessens

Hoi Menno. Ik wil je nogmaals bedanken voor een super stel dagen. Ik hoor alleen maar positieve dingen in de wandelgangen… dat men het zo leuk vond om bij jou op de foto te gaan (ook mensen die er normaliter niets mee hebben). Echt heel fijn!! Reina Kappert - O&S, Hogeschool Leiden

  • facebook_logo.png
  • Canon Camera Avatar.jpg

fotostudio

Portret

19

Alle door mij gemaakte beelden kunnen gebruikt worden op deze website en/of andere media, tenzij de geportretteerde(n) aangegeven hebben dat niet te willen.

© 2023 by Z-Photography. Proudly created with Wix.com