top of page

'Fine-Art' Portret

Hier is Lotte. Zij was mijn geweldige hulp tijdens de 'tussendoor fine-art-portret-shoot' omdat ze met een reflectiescherm de meest harde schaduwen heeft verzacht. Wat vond ze dat leuk om te doen! Ik betrek anderen gráág bij wat ik (waarom) aan het doen ben.. en zoiets als dit levert heel veel enthousiasme op. Daarom heb ik speciaal voor haar een rond beeld uitgewerkt, zodat men kan zien hoe de uitstraling daarvan is.

Ik heb deze portretten met extra veel aandacht nabewerkt en er mijn 'virtuele visagist(e)' op los gelaten...

Dit was trouwens even tussendoor op wens van de ouders die graag een ánder portret wilde hebben met een zwarte achtergrond. Gelukkig hadden we er de tijd voor. Dit is wel wat ik het liefst doe.. 'n bijzonder contact met het model combineren met het spelen met licht...

Kippenvel!!


bottom of page