Familieportret á la 'BOHEMIAN RHAPSODY'

Het was spannend, leuk, enerverend, leerzaam en bijzonder deze, wel heel speciale portret opdracht. Ben wilde heel graag met zijn vrouw en twee zoons een familieportret. Maar niet zomaar één, neen, hij had het idee dat de iconische hoes van Queen als inspiratiebron moest gaan dienen! Ik wilde die uitdaging gráág aan. In de voorbereiding goed gekeken naar het origineel en bedacht wat ik ermee in mijn studio aan zou kunnen. Hoe kan ik een vertaalslag naar deze familie in het nu maken? Hoe moet de belichting? Wat wordt mijn aanpak? Zou t gaan lukken? In mijn finale repetitie had ik een trial(belichting) van model Serra op Facebook geplaatst: eens zien wat de reacties zouden zijn. Die waren meteen raak! Het was sch

ijnbaar iedereen meteen duidelijk dat dit om een Queen-versie ging! Ik was dus op de goede weg. Handig... Facebook...

De shoot zelf verliep voorspoedig. Zo goed zelfs, dat de twee zoons, die er eerst niet zo heel veel zin in hadden (pa had 'weer es' wat bedacht) uiteindelijk niet wilde stoppen met hun shoot. We hebben gepraat, gelachen en hard gewerkt. Een mooi beeld máák je met z'n tweeën! Het resultaat mag er zijn. Het is afgewerkt op een 90x90cm alu-dibond direct print paneel.

Magisch!


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

Menno Bonkenburg                   06 -19 24 19 19  

hij doet iets met mensen en dat zie je in al zijn portretten terug. Hij haalt het mooiste uit de mens naar boven en legt dat op originele wijze op de  “gevoelige plaat” vast . Dank, Menno, voor je prachtige foto’s!  Joke Steevert, Onderwijsmanager Opleiding Fysiotherapie Hogeschool Leiden

 

Uit personeelsblad KSB Nederland BV  :
… ter plekke werd het creatieve brein geopend en kwamen de mooiste ideeën in hem op.
Wat een wervelwind. Voor degene die denkt dat fotograferen een statisch en rustig beroep is (dat dacht ik namelijk), kan ik vertellen dat dat bij Menno absoluut niet op zijn plaats is! Hij was vol vuur, enthousiasme, creatief en energiek  Iris Moens - KSB Nederland BV

 

Menno, ik wil nog even zeggen dat ik ontzettend blij ben met jouw foto's van mij! Was zo leuk en fijn met jou te werken, temeer omdat ik snel op mijn gemak was bij jou en jij wist te raken wat ik voor ogen had. Ik raad je van harte aan bij een ieder die op zoek is naar professionele fotograaf met een mensenhart! Liefs, Lucie Kessens

Hoi Menno. Ik wil je nogmaals bedanken voor een super stel dagen. Ik hoor alleen maar positieve dingen in de wandelgangen… dat men het zo leuk vond om bij jou op de foto te gaan (ook mensen die er normaliter niets mee hebben). Echt heel fijn!! Reina Kappert - O&S, Hogeschool Leiden

  • facebook_logo.png
  • Canon Camera Avatar.jpg

fotostudio

Portret

19

Alle door mij gemaakte beelden kunnen gebruikt worden op deze website en/of andere media, tenzij de geportretteerde(n) aangegeven hebben dat niet te willen.

© 2023 by Z-Photography. Proudly created with Wix.com